11.01.2017 – Comunicat Ministerul Economiei

Alexandru Petrescu, ministrul Economiei, a dispus companiilor de transport energie și gaze naturale, Transelectrica și Transgaz o monitorizare riguroasă a funcționării Sistemului Electroenergetic Național și a Rețelei naționale de transport al gazelor naturale, în condiții de iarnă deosebită.

”Prioritatea noastră, în această perioadă, este intervenția rapidă, acolo unde apar disfuncționalități în asigurarea căldurii și energiei electrice”, a menționat ministrul Petrescu, în discuțiile cu dispecerii de transport energie și gaze.

La aceasta oră, în Sistemul Național de Transport Gaze Naturale nu sunt probleme în alimentarea consumatorilor, înregistrându-se, la finalul zilei de ieri, un consum de gaze naturale de 72,3 mil. mc, fata de consumul estimat de 71,6 mil. mc.

Biroul de Presă al Ministerului Economiei

About Alexandru Petrescu

London & Bucharest based, a well known presence within the British & Eastern European banking landscape. Romanian and British citizen, an active supporter of the Romanian community in the United Kingdom and Ireland, with the ability to effectively influence and positively determine a better social & economic climate for Romanians. A think tank initiator working to support and to ensure and guarantee all Romanian citizens’ rights within European English speaking territories.
This entry was posted in Politics. Bookmark the permalink.

Leave a Reply